Gaatjes schieten

Gaatje prikken in je oorlel kan bij Stutvoet Juwelier in Zwolle, echter 
ALLÉÉN OP WERKDAGEN EN ENKEL OP AFSPRAAK. 
Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Wij maken alleen gaatjes in de oorlel vanaf 6 jaar en ouder.
De prijzen zijn vanaf €14,95 per paar. Dit is inclusief prikbellen, schieten en Steridon.


Reparatie horloges

Ook voor het vervangen van de batterij van uw horloge of het vervangen van uw band is Stutvoet Juwelier in Zwolle iedere dag, en zonder afspraak geopend. Vaak kunnen wij u hiermee direct helpen. Voor horlogebanden hebben wij een uitgebreide collectie van condor op voorraad. De batterijen in uw horloge vervangen we door de zeer hoog aangeschreven Seiko batterijen.


Kinderkado artikelen

Een origineel cadeau voor een baby? Stutvoet Juwelier in Zwolle heeft een uitgebreide collectie van bestekjes, spaarpotten en rammelaars. We zijn leverancier van de merken Zilverstad, WMF en Keltum


Sieraad reparatie

Stutvoet Juweliers in Zwolle is al jaren een vertrouwd adres voor het repareren van uw gouden, zilveren of andere edelmetalen sieraden. Voorafgaand aan de reparatie geven wij u, indien mogelijk, een indicatie van de kosten en de reparatietijd.


Waardebonnen

Wilt u iemand anders verrassen met iets uit onze schitterende collecties? Wanneer u niet geheel overtuigd van uw keuze kunt u altijd kiezen voor onze waardebon. Wij kunnen deze waardebon uitschrijven voor iedere waarde en maken er een origineel presentje van.
De bon verliest nooit haar waarde.


VVV BONNEN / CARD

Wij accepteren ook VVV bonnen! Wanneer u dus een VVV bon cadeau heeft gekregen, dan kunt u deze bij ons verzilveren. Ook hebben wij onze eigen cadeaubonnen. Deze schrijven wij voor elk gewenst bedrag uit.
 Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen ;-)


© 2020 Stutvoet Juwelier, All Rights Reserved